Shirtaki.com
Προϊόντα Προσφορές Shirtaki Pro To Shirtaki.com Επικοινωνία
Αναζήτηση  
 
Όνομα Χρήστη:
Κωδικός:
Σύνδεση 
Ξεχάσατε τον Κωδικό;

Νέος Χρήστης; Εγγραφή


Είστε εδώ:  Αρχική Σελίδα   FAQs       Ταμείο

FAQ's

 

 

1) Πως να χρησιμοποιήσω το shirtaki.com;

Πρώτα απ’ όλα μπορείτε να περιηγηθείτε στις κατηγορίες με τα έτοιμα σχέδια. Υπάρχουν σχέδια για διαφορετικές περιστάσεις και εποχές ενώ αν θέλετε κάτι μοναδικό μπορείτε να κάνετε μια επιλογή από την κατηγορία ΣΧΕΔΙΑ shirtaki.com ή να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή ΦΤΙΑΧΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ?  για δημιουργήσετε το μοναδικό σας μπλουζάκι.

 

 

2) Τι περιέχει η κατηγορία ΣΧΕΔΙΑ shirtaki.com;

Στην κατηγορία ΣΧΕΔΙΑ shirtaki.com είναι όλη η σειρά σχεδίων για T-SHIRTS που σχεδιάζουν αποκλειστικά οι σχεδιαστές το shirtaki.com για εσάς και που είναι διαθέσιμα μόνο από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Μην ξεχνάτε να ελέγχετε συχνά αυτή την κατηγορία γιατί τα σχέδια εμπλουτίζονται συνεχώς!

 

 

3) Πως μπορώ να ξέρω ότι το σχέδιο που ανέβασα μπορεί να τυπωθεί; 

Αν το σχέδιο που ανεβάσατε είναι της μορφής jpg, eps, cdr κλπ. και δεν υπερβαίνει σε διαστάσεις το 15*29 (ενδεικτικό) τότε δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Σε αντίθετη περίπτωση ή αν χρειαστούν διευκρινήσεις ή αλλαγές, τότε εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, ώστε να διασφαλίσει ότι θα πάρετε ότι ακριβώς παραγγείλατε.

 

 

4) Πόσο ακριβής είναι η προεπισκόπηση που βλέπω στην εφαρμογή ΦΤΙΑΧΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ; 

Όσο και αν τα πληροφοριακά συστήματα και οι εφαρμογές που χρησιμοποιούμε στο shirtaki.com είναι στην αιχμή της τεχνολογίας, η αλήθεια είναι ότι ακόμη οι υπολογιστές δεν μπορούν να αποδώσουν πλήρως την πραγματικότητα. Πιθανόν να υπάρχουν διαφορές από οθόνη σε οθόνη στην αποτύπωση των χρωμάτων, αλλά οι διαφορές δεν είναι τέτοιες για να σας κάνουν να ανησυχείτε. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να στείλετε το σχέδιο σας συνοδευόμενο οπό οποιοδήποτε σχόλιο ή οδηγία που θα μας βοηθήσει να αποδώσουμε όσο πιο πιστά γίνεται το προϊόν που έχετε φανταστεί. Μην ξεχάσετε να ελέγξετε ότι το σχέδιο που ανεβάσατε για αναπαραγωγή πληροί τις ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ.

 

 

5) Πως διαμορφώνεται η τελική τιμή του προϊόντος που έχω επιλέξει;

Οι παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή είναι το χρώμα του υφάσματος που επιλέγετε, το μέγεθος της εκτύπωσης και ο αριθμός των χρωμάτων που επιθυμείτε να τυπωθεί. Περισσότερο χρώμα σημαίνει υψηλότερο κόστος. Η εκτύπωση και στις δυο όψεις (εμπρός – πίσω) του t-shirt για παράδειγμα θα έχει υψηλότερο κόστος από την εκτύπωση μόνο μιας όψης.

 

 

6) Πως μπορώ να πληρώσω τις αγορές μου;

Οι τρόποι πληρωμής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι οι παρακάτω:

 

   • Κατάθεση του τελικού ποσού της παραγγελίας σας στον τραπεζικό λογαριασμό: 
     Alpha Bank IBAN GR0301403610361002320002206

   • Μέσω πιστωτικής κάρτας από την ασφαλή εφαρμογή e-payment (SSL)

   • Με αντικαταβολή στο courier που θα σας παραδώσει την παραγγελία σας.

 

 

7) Πως μπορώ να εξοικονομήσω από τις αγορές μου στο shirtaki.com;

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να γλιτώσετε χρήματα αγοράζοντας τα t-shirts των ονείρων σας από το shirtaki.com

 

Γραφτείτε μέλος. Τα μέλη στο shirtaki.com απολαμβάνουν έκπτώσεις και εποχιακές προσφορές.
 

Κάντε παραγγελία μαζί με τους φίλους σας. Υψηλότερη ποσότητα παραγγελίας σημαίνει χαμηλότερο κόστος μονάδας. Συγκεντρώστε παραγγελίες από τους φίλους σας, επικοινωνήστε μαζί μας και πληρώστε λιγότερα!
   

Χρησιμοποιήστε λευκό shirt για την εφαρμογή των σχεδίων σας. Γενικά, τα λευκά t-shirts  έχουν χαμηλότερο κόστος από τα χρωματιστά. Εκμεταλλευτείτε τη διαφορά για να εξοικονομήσετε χρήματα.

 

8) Τι είναι το Shirtaki Pro;

To Shirtaki Pro είναι το κομμάτι του site που απευθύνεται σε πελάτες με ανάγκη μεγάλων ποσοτήτων εκτύπωσης, όπως αθλητικούς συλλόγους, εταιρίες, πληρώματα σκαφών, σχολεία κλπ, και θα περιέχει εφαρμογή παρόμοια με το ΦΤΙΑΧΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ εμπλουτισμένη με πλήθος προϊόντων για ανάγκες επιχειρηματικού δώρου όπως αναπτήρες, κούπες κλπ.

 

 

9) Πως μπορώ  να βρω το σωστό μέγεθος για μένα;
Ακολουθούν δύο πίνακες με μετρήσεις, της εταιρίας Sol' s για τα T-Shirt και της εταιρίας SG για τα φούτερ.


 

 

10) Δεν μου φτάνουν όλα αυτά, θέλω κι άλλες πληροφορίες.

Κανένα πρόβλημα. Με ένα τηλεφώνημα στο 210 9956280 θα σας εξυπηρετήσει ένα μέλος της ομάδας μας. Εναλλακτικά μπορείτε να περάσετε από το κατάστημά μας που βρίσκεται στη Ρ. Γκάλλι 87 στην Ηλιούπολη, καθημερινά από τις 9:00 έως τις 21:00 και κάθε Σάββατο από τις 09:00 έως τις 15:00.